ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Kurtuluş İlkokulu

Kurtuluş İlkokulu

02222207799
Karapınar Mahallesi Terziler Sokak No1 ODUNPAZARI ESKİŞEHİR
Başarıya odaklı, üretken, iyi insan yetiştiren okul olmak.
Misyon
Kurtuluş İlkokulu, araştırmacı, çevreci, öğrenmeyi öğrenen, başarıyı hedefleyen, sorumluluk alabilen, insan haklarına saygılı, Türk toplumunun çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan öğrenciler yetiştirmek için vardır.
Başarılar
Okulumuz Trafik Okulu ödülüne, Beslenme Dostu Okul sertifikasına sahip, Eko-Okul kapsamında bulunan bir okuldur. Okulumuz önceki yıllarda Comenious Projesine katılmış, proje kapsamında öğrencilerimiz Almanya, Danimarka, Litvanya´ya gitmişlerdir.Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen Uluslararası Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası kapsamında "Sözü Güzel Söyleyelim" proje yarışması 173 proje arasından okulumuzun " Sevgi Emek İster " adlı projesi Seçici Kurul Özel Ödülü alarak dereceye girmiştir.
09.05-14.45
Ulaşım
1 numaralı belediye otobüsü ile ulaşılabilir. Alanönü tramvay durağından Şelale yönüne doğru 200 metre yürüme mesafesindedir.
Şehir Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1 km uzaklıkta, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise 2,5 km uzaklıktadır.