ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Kurtuluş İlkokulu

Ara

Halk egitimden gelen misafirlerimiz cocuklara kukla gosterisi yaptilar, şarkilar soylettiler. Ardindan cocuklar icin hazirladiklari hediye paketlerini verdiler. Bu guzel etkinlik öğrencilerimizi cok mutlu etti. Etkinligin gerceklestirilmesinde emegi gecen herkese tesekkur ediyoruz.

Ara

OKULUMUZDA YERLİ MALI HAFTASI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİK.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ STEM ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA UZAĞA ATAN MANCINIK ÇALIŞMASI YAPTILAR. BU KAPSAMDA ÖĞRENCİLERİMİZ GÜÇ, MUKAVEMET, DAYANIKLILIK, ESNEKLİK GİBİ KAVRAMLARI PROJE TABANLI OLARAK ÖĞRENDİLER.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ KALABAK SU DOLUM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ. SUYUN NEREDEN GELDİĞİNİ, DOLUMUN NASIL YAPILDIĞINI, SUYUN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİNE DAİR SUNUMLARI DİNLEDİLER.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEKLERİN ÖZELLİKLERİNİ ÖĞRENDİLER. OLMAK İSTEDİKLERİ MESLEKLERİ ANLATTILAR. DAHA SONRA FARKLI MESLEK DALLARINDA ÇALIŞANLAR İLE RÖPORTAJ YAPTILAR.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI 100. YILIMIZA YAKIŞIR ŞEKİLDE COŞKUYLA KUTLADIK.

Kas

Rehber öğretmenimiz Ali ERTAŞ, velilerimize Anne, Baba tutumlarına ilişkin seminer düzenledi.

Ekm

CODEWEEK HAFTASI KAPSAMINDA "YÜZÜNCÜ YIL İÇİN KODLA ESKİŞEHİR " BAŞLIĞI ALTINDA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ESKİŞEHİR BİLİM DENEY MERKEZİ VE UZAY EVİNE GEZİ DÜZENLEDİ. ÇEŞİTLİ BİLİMSEL DENEYLERİ DENEYİMLEME İMKANI BULDULAR.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde kutlama programı düzenlenmiştir.

Eyl

OKUL BAHÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TÖREN İLE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Haz

OKULUMUZDA 4.SINIFLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZE İLERİKİ EĞİTİM ÖĞRETİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

AYRICA KERMES ETKİNLİĞİMİZE DESTEK VEREN VELİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.