ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Kurtuluş İlkokulu

Nis

VETERİNER HEKİMLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE HAYVANLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRİCİ SEMİNER EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Nis

OKULUMUZDA OSMANLI DEVLETİNİN GELENEKSEL TATLISI OSMANLI MACUNU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ.

Mrt

EKO OKULLAR GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU TASARLAMA YARIŞMASINDA DERECE ALAN SINIFLARIMIZA BAŞARI BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜNDE VİŞNELİK HAVA ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİLER.

Mrt

Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü okulumuzda kutlandı.  Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programını gerçekleştirdik.

Şbt

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI DÜZENLEDİK. KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI YAPILDI.YARIŞMAYA KATILAN VE DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYA TAKDİM EDİLDİ. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ MAYIS AYINDA YAPILACAK ESKİŞEHİR TURNUVASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDECEK. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

Okulumuz Psikolojik danışman ve rehberlik öğretmeni Ali Ertaş, öğrencilerimize akran zorbalığı ile ilgili sunumda bulundu.

Ock

4/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER. EMEĞİ GEÇEN SINIF ÖĞRETMENİMİZ HACER ŞEVİK VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİMİZ İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ara

Halk egitimden gelen misafirlerimiz cocuklara kukla gosterisi yaptilar, şarkilar soylettiler. Ardindan cocuklar icin hazirladiklari hediye paketlerini verdiler. Bu guzel etkinlik öğrencilerimizi cok mutlu etti. Etkinligin gerceklestirilmesinde emegi gecen herkese tesekkur ediyoruz.